En originell städfirma i Täby

Städfirman i Täby tar över städningen så att du får tid över till annat. Genom att anlita ett städföretag blir du av med ett vanligt vardagsbestyr som många av oss gärna slipper. Det finns någon form av städhjälp för alla, vare sig du anlitar städfirman som privatperson eller företag.

Boka en hemstädning för att slippa städning efter en lång arbetsdag, eller anlita en firma för kontorsstädning för att slippa sura miner när det kommer till städning på arbetsplatsen.

Tjänster som städfirma i Täby erbjuder

Kontakta Originell städfirma täby för att skräddarsy tjänsten så att den passar just dina behov. Specificera upp dina behov så att du kan få en utförlig och korrekt offert. Städfirman i Täby har ett brett utbud av tjänster, och går att anlita både som privatperson och företag.

Exempel på tjänster som erbjuds av städfirman i Täby:

⦁ Hemstädning

⦁ Kontorsstädning

⦁ Storstädning

⦁ Trappstädning

⦁ Fönsterputsning

⦁ Flyttstädning

Städfirman finns tillgänglig både för enstaka städningar som återkommande. Återkommande kan vara alltifrån planerad fönsterputs tre gånger om året, som hem- eller kontorsstädning flera gånger i veckan. Man kan alltid lägga till eller ändra en återkommande tjänst om man upplever att behovet ändras med tiden. Nya städuppgifter, färre eller fler gånger osv. Dessutom kan man lägga till engångstjänster. Är städfirman anlitad för exempelvis kontorsstädning, går det utmärkt att anlita för flyttstädning den dagen ni flyttar kontor. Så länge man har god kommunikation mellan varandra.

Miljövänlig städfirma

Alla förtjänar ett rent hem och en fräsch arbetsmiljö. Det är dessutom viktigt att samtidigt värna om miljön. Städfirman använder sig därför av miljövänliga produkter. Utöver produktval ser företaget även till att källsortera och återvinna. Dessutom gör städfirman sitt yttersta för att hålla utsläpp från transporten mellan städjobben på lägsta möjliga nivå. Med andra ord en städfirma som värnar om miljön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *