Anlita en snickare i Solna

Du ska bygga ut din lilla altan till en betydligt större och med tak på, så du och dina vänner kan umgås ute även om det småregnar lite? Bra hjälp kan du få av en snickare i Solna, som du litar på. När du kontaktat flera olika företag hittar du en Svensk snickare Solna som har bra idéer gällande altaner, han verkar även vara social, utåtriktad, och priset passar din plånbok. Du och snickaren kommer överens om en dag när han kan komma för att titta på din altan och ditt hus, för att se hur han kan bygga ut din gamla altan på bästa sätt.

Snickaren från Solna på besök

Äntligen kommer den dagen när snickaren ska komma på besök och som tur är det fint väder och inga tunga regnmoln på himlen. Du visaren snickaren från Solna din altan och han ser direkt potential på vad som kan göras. Som ditt hus är byggt och den altan du har, ser han inga problem med att på ett smidigt sätt göra den större. Snickaren från Solna ger dig ett ungefärligt besked om hur lång tid det kan ta, och säger att ibland måste de vara fler snickare på plats, för att hjälpas åt.

Altanen på plats

Efter några veckor är altanen på plats, den är en förlängning av den förra altanen, som även fått sig en liten uppfräschning, här finns nu plats för en stor grill med tillhörande bänk där maten kan placeras. Det finns också plats för flera personer att vistas, och ändå är det god plats över. På altanen ställs några infravärmare upp, och på så sätt kan du och dina vänner sitta ute längre på kvällarna. Nu när det är tak över altanen, kan du även ha lampor som lyser upp mörka kvällar, och allt detta tack vare en duktig snickare i Solna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *