Nagelsalong på Värmdö

Är du sugen på att besöka en nagelsalong på Värmdö? Att skämma bort sig själv med ett par nya naglar är ibland välbehövligt. Feli & Benso AB är din nagelsalong på Värmdö som hjälper dig att få vackra och tjusiga naglar för dig att visa upp. Oavsett vilken stil du är ute efter kan här välutbildad, oerhört proffsig och trevliga nagelteknologer hjälpa dig att skapa dina drömmars naglar. Här får dina händer och fötter den vård för att dessa ska kunna anta ett vackert utseende. Med dina önskemål i centrum får du här hjälp med att återskapa just det som du drömmer om.

Din nagelsalong på Värmdö

Är det dags att fräscha upp naglar? Feli & Benso AB är din nagelsalong som hjälper dig att återskapa fantastiska naglar i dess olika stilar, former och med otroligt vacker design. Oavsett vad du har för önskemål om dina naglars utseende och design hjälper dessa fantastiska och professionella nagelspecialisterna dig att skapa dessa. Våra händer och fötter får utstå mycket var dag och Feli & Benso AB tycker därmed det är viktigt att vi vårdar dessa och därför får du här ta del av service av absolut högsta kvalitet med peeling, massage och vård av nagelband, att göra dina fötter fria från förhårdnader, ja hela paketet. Detta är, med all rätt, en branschledande nagelsalong Värmdö som värnar om dig.

Allt inom manikyr och pedikyr

Feli & Benso AB är din nagelsalong som hjälper dig oavsett om det är ett enkelt, klassiskt och stilrent eller en mer avancerad stil du är ute efter. Här får du hjälp med allt från klassisk pedikyr, till att bygga dina naglar och skapa akrylnaglar, fotbad samt massage samt många fler behandlingar. Feli & Benso AB hjälper dig att uppfylla dina önskemål och du kan vara så säker på att du går härifrån mycket nöjd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *