Högklassig hemstädning i Stockholm

Vill du underlätta livet i Stockholm med högklassig hemstädning? Oroa dig inte! Det finns gott om duktiga städare som kan hjälpa dig med detta. I dagens fartfyllda samhälle, speciellt i storstan Stockholm där människor inte har tiden till att prioritera städningen är behovet stort med hemstädning. Därav är det lätt att städningen blir eftersläpande och hamnar långt ner i priolistan. En hemstädning ger dig möjlighet att lägga städningen helt åt sidan och du kan koncentrera dig på viktigare saker. Exempelvis så kan du lägga upp ett schema, varje vecka eller varannan vecka där en städare kommer och städar din bostad under arbetstid och vips så kommer du hem till ett rent och fräscht hem.

Skräddarsydd hemstädning i Stockholm

Anlitar du en städare i Stockholm kommer städningen att förhålla sig till dig som kund. Kommunikation är A och O och genom detta kan en skräddarsydd hemstädning skapas utefter dina behov. Genom en Betydelsefull hemstädning stockholm så har du vetskapen om att du som kund går först och dina behov tas om hand. Detta i kombination med erfarenheten som en professionell städare har så är det benat för en hållbar och framgångsrik städning. Är du osäker och vill prova på en hemstädning innan du bestämmer dig? Då finns även möjligheten till det för ett prova på pris som är reducerat.

Avdragsgiltig hemstädning

Inte nog med att en hemstädning i Stockholm förhåller sig till förmånliga priser så är de avdragsgiltiga. Detta avdrag kallas för RUT-avdraget och dras av på arbetskostnaderna när en hemstädning görs. År 2021 ändrades summan från 50 000 kr per person/per år till 75 000 kr per person/per år. Med detta sagt så har du alltså möjlighet att dra av 75 000 kr per år för arbetskostnader när du anlitar en firma för hemstädning. Finns det intresse för hemstädning så kan du smidigt skicka in ett formulär med det du eftersträvar och sedermera bli kontaktad och få ett prisförslag på det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *