Bli vacker på nagelsalong Värmdö

Nagelsalong Värmdö är en eftertraktad tjänst och salongen ligger inne i Värmdö centrum. På salongen arbetar flertalet välutbildade och kompetent personal som ser till kundens alla önskningar och behov. Salongen har ett öppet välkomnande för alla, ung som gammal, man som kvinna. När man kommer in i salongen möts man av en trevlig personal och leenden. Salongen brinner med passion för nöjda kundupplevelser och man kan få allt från vanlig manikyr till avancerade nagelmålningar, det är väl värt ett besök.

Vad salongen kan erbjuda

Detta är med all säkerhet en mycket originell nagelsalong Värmdö och personalen är professionell och kunnig med bred erfarenhet inom nagelvård. Det som gör just denna salong så unik, är att man även tar hand om fötterna där pedikyr ingår med en även en härlig fotpeeling och vård av fotnaglar. Det är bra att känna till att salongen erbjuder både bokade tider men också sista minuten-besök.

Vill man få sina fotnaglar målade går det också bra. Efter en härlig fotpeeling, omhändertagna fotnaglar, handmassage och manikyr, känner man sig fräsch och vacker. Man kan få sina naglar riktigt fina med allt ifrån naglar som ska passa till bröllopet, vardagslooken, partyt eller kreativa målningar efter önskemål. Man blir väl omhändertagen med en kopp kaffe i handen medan naglarna blir till ett vackert konstverk som många kommer fråga om var man gjort dom.

Nagelsalong Värmdö och nöjd kund

Sedan länge är företaget en etablerad nagelsalong på Värmdö, är mycket stolta över sin service och sin kunnighet och strävar alltid efter att ge kunden den bästa upplevelsen. Då de erbjuder Värmdös bästa manikyr och pedikyr med anpassning till kundens behov, vill personalen på salongen att kunden ska känna sig trygg och därmed nöjd med sin behandling. Nagelsalong på Värmdö är helt enkelt en underbar upplevelse.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *